Τέντα 3*6m Symmetry Λευκή

Κωδικός: 336002Έχετε 0 παραγγελίες στο καλάθι

Ποσότητα:


 

Πτυσσόμενη τέντα εκδηλώσεων ( Σκηνή) Symmetry. ( Αποτελείτε απο δομή αλουμινίου, ύφασμα οροφής και κουκούλα μεταφοράς με εκτυπωμένες οδηγίες στα Ελληνικά)

Η καλύτερη επαγγελματική τέντα εκδηλώσεων  είναι Ελληνική 

 

Τεχινκά χαρακτηριστικά δομής αλουμινίου:

Υλικό δομής Αλουμινίου: Αναδυόμενο αλουμίνιο υψηλής καθαρότητας, και εξαιρετικής αντοχής εξαιτίας του υλικού και της πατενταρισμένης σχεδίασης.

Τηλεσκοπική εξωτερική κολόνα: Oχτάγωνο προφίλ 35*35*1,8mm.

Τηλεσκοπική εσωτερική κολόνα: Οχτάγωνο προφίλ 30*30*1,8mm.

Πέλμα ανοξείδωτο πάχους 5 mm με 4 τρύπες.

Χιαστοί σωλήνες με εσωτερική ενίσχυση.

Σύνδεσμοι: Ενυσχιμένο κράμα PVC ( Πατενταρισμένο σχέδιο) εξαιρετικής αντοχής και μακράς διάρκειας ζωής.

Γλυσιέρες: Εξωτερικής κολόνας απο ενυσχιμένο κράμα PVC. Εσωτερικής κολόνας απο ενυσχιμένο κράμα PVC.

Ελατήριο ορθοστάτη: Γαλμανισμένο.

Κουμπιά κλειδώματος: Ανοξείδωτα.

Βίδες: Ανοξείδωτες.

Βάρος δομής : 43kg.  ( Ολικό βάρος με ύφασμα οροφής και κουκούλα μεταφοράς 51,5kg)

Διαστάσεις σε ανάπτυξη: Μήκος 4,5m * Πλάτος 3m  Μάξιμουμ καθαρό ύψος σκελετού 2,38m ( καθαρό ύψος υφάσματος 2,32m). Μάξιμουμ ύψος κορυφής 3,52m.

Διαστάσεις σε σύμπτυξη:  Μ 38 * Π 26,5*Υ162cm.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά υφάσματος:

Προέλευση: Ευρωπαικού οίκου.

Υλικό: Τεχνούφασμα.

Αδιάβροχο: 100%,  ISO: Ναι

Βάρος: 240 +/- 15gsm

Πλενόμενο: Ναι στους 40℃ ( Παρέχονται αναλυτικές οδηγίες)

Βραδυφλεγές: Ναι κατά DIN και κατά NF

Αντοχή χρώματος στο ξεθώριασμα: Ναι κατά DIN

Προστασία UV: Υψηλή

Αντοχή στο σχίσιμο: >60N/>60N/5cm

Αντοχή εφελκυσμού: >1700N/>1200N/5cm

Δυνατότητα εκτύπωσης: Ναι 

Συνολικό βάρος υφάσματος: 8kg

 

Περιγραφή:

Η πτυσσόμενη τέντα ( Σκηνή) Symmetry του κατασκευαστή Λάππα Χρυσοβαλάντη είναι ένα επαγγελματικό προϊών άριστης ποιότητας γαι μακροχρόνια χρήση. Ο σκελετός είναι απόλυτα συμμετρικός και κατασκευασμένος έτσι ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος ( πατενταρισμέμο σχέδιο) για να μεταφέρετε και αποθηκεύετε η τέντα χωρίς να χρειαζεται να αφαιρείτε το πανί απο τον σκελετό. Οι πλαστική σύνδεσμοι είναι έτσι κατασκευασμένοι ( πατενταρισμένο σχέδιο)  ώστε να μην προεξέχει καμία βίδα για μα μην τρυπάει το ύφασμα της οροφής. Ο σκελετός είναι έτσι κατασκευασμένος ώστε να έχει εξεραιτική αντοχή στον άνεμο και στη συχνή  χρήση. Το ύφασμα της οροφής είναι ενωμένω με εξωτερική φακαρόλα από τη ίδιο  αδιάβροχο υλικό σε όλες τις ραφές  για να είναι η τέντα αδιάβροχη στο πέρασμα του χρόνου και να μην χρειάζεται υλικά αδιαβροχοποίησης. Η τέντα έχει περιμετρικά αυτόδετη ταινία 40mm για να προσαρμόζονται εύκολα πλαινά καλύμματα και διαφημιστικά μπάνερ. Ιμάντες με αυτοδετη ταινία συγκρατουν το ύφασμα της οροφής στον σκελετό της τέντας. Σε κάθε γωνία του υφάσματος οροφής υπάρχει ιμάντας πρόσδεσης της τέντας στο έδαφος. Οι λεπτομερείς οδηγίες χρήσης και φροντίδας παρέχονται και στα Ελληνικά. Το κάλυμμα ( κουκούλα μεταφοράς παρέχεται με εκτυπωμένες τις οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά.

 

Εγγύηση: 

Ο κατασκευαστής πτυσσόμενων τεντών Λάππας Χρυσοβαλάντης εγγυάται στον αρχικό αγοραστή του προϊόντος  Symmetry ότι κάθε τμήμα του πρϊόντος είναι απαλλαγμένο από ελάττωμα υλικού ή κατασκευής για μια περίοδο 5 ετών και εγγύηση 10 ετών κατά της διάβρωσης της δομής του αλουμινίου της σκηνής.  Οι ειδική όροι της εγγύησης παρέχονται από την εταιρία  μας κατόπιν αιτήματος.

 

Γιατί να επιλέξετε εμάς: 

Τα 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας μας στην κατασκευκή - χρήση πτυσσόμενων τεντών μας δίνει την δυνατότητα να παράγουμε και να  προτείνουμε στους πελάτες μας ένα επαγγελματικό προϊων εξαιρετικής αντοχής και πρακτικότητας για μακροχρόνια χρήσης χωρίς προβλήματα.

Το γεγονός ότι είμαστε  κατασκευαστές μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας άμεση οικονομική εξυπηρέτηση και μετά την πώληση, όπως άμεση αποστολή ανταλλακτικων, επισκευή σκελετού και  επισκευή πανιών.

Επιλέγοντας εμάς αγοράζετε Ελληνικά.

  

 

 

 

 
back-to-top-icon

logo-bottom

Λάππας Χρυσοβαλάντης

Διαβατών 20, Διαβατά Θεσσαλονίκης

Τηλ/Fax: 2310 358 368

Κιν: 6984 629 607

Email: [email protected]

URL: www.valantiseventrentals.gr

banks-icon

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης